ФЛУ МАСТЪР

БИЛКОВ ЕКСТАКТ

Против грип и вируси

Успешно се бори и справя с:

1 опаковка - 60 веган капсули

46,00 лв. 32,00 лв.

БЕЗ

вредни химикали

БЕЗ

пристрастяващи вещества

БЕЗ

изкуствени съставки

БЕЗ

странични ефекти

Веган капсули

Обогатена формула с Витамин C и Витамин D.

На пазара няма друг билков продукт, който
толкова успешно да се бори и справя с различни
грипове, вируси, бактерии и настинки.

Веган капсули!

Природно чудо за борба
с грипове и вируси

Екстракт от Бял Равнец, който с мощното си антисептично и
антивирусно действие, подпомага организма при борбата
му с вируси, инфекции и грипни състояния.

Според древногръцката легенда, героят АХИЛ ежедневно
употребявал тази билка. Тя го предпазвала от болести и
допринасяла за легендарните му сила и издръжливост.

ISO Certificate
22000.2005

ISO Certificate
9001:2015

В какво вярваме ние?

България е сред най-големите износители на билки в света заради благоприятния
ни климат. Ние от NATURE'S GIFT направихме селекция и създадохме природни
продукти за вашето здраве.

Ето какво казват
нашите клиенти

Христо Стоичков

Футболист

"Nature’s Gift е наистина подарък от природата! Техният продукт „Калуна“ ми помага да изпусна парата, така както ми помагаше преди да излезна на терена."

Десислава Бакърджиева

Актриса

"Добавката за грип Флу Мастър е вълшебна. Наистина помага! Всички около мен бяха болни, аз имах само леко неразположение в гърлото, само за два дни. Благодаря сърдечно, с радост ще препоръчам!"

Ева Веселинова

Журналистка

"Единственият начин да се спасим от вирусите е правилната превенция и подсилване на имунната система, когато се разболеем. Затова тази зима използвам хранителната добавка Флу Мастър на @ngnatures_gifts , която е изцяло натурална и подсилва организма ми."

Виж още

Често задавани въпроси

Ако си над 16 години, можеш да използваш всички наши продукти.  Обърни внимание на всички наши продукти и избери тези, които ще бъдат най-подходящи за твоя начин на живот, сега и в бъдеще.

Natures gift’s не препоръчва употребата на някои от продуктите по време на бременност или кърмене. Нашите продукти са безвредни, но въпреки това съветваме, ако си бременна или кърмиш да се консултираш с лекар преди да използваш каквито и да било хранителни добавки.

Всички наши продукти са подходящи за употреба от вегани и вегетарианци, тъй, като използваме само ВЕГАН капсули.

Няма регистрирани противоречия между хранителните добавки, които произвеждаме и лекарствени продукти. Ако имате притеснения, все пак ги обсъдете с Вашия лекар. Ако приемаш някакви лекарствени препарати предписани или препоръчани от лекар, съветваме те да се посъветваш с него преди да приемаш добавките. Необходимата информация за всички наши продукти може да откриеш върху етикета на съответния продукт или на страницата на продукта в този уеб сайт. Разпечатай ги и ги сподели с лекаря си.

Количеството на хранителните вещества в диетата са въпрос на личен избор. Въпреки че нашите продукти не съдържат вредни добавки и са безопасни за прием всеки ден, само ти можеш да решиш дали нивата отговарят на индивидуалните ти нужди. Няма вероятност от „предозиране“ или от токсичност на съставките ако ги комбинирате, стига да спазвате препоръчаните дози за всеки продукт.

Продуктите ни съдържат висококачествени екстракти от високопланински билки, витамини и минерали и не водят до привикване.

Препоръчваме да приемате добавките между храненията с много вода (поне 200 мл) или заедно с храната. Извън изрично посочените изключения, е желателно да се избягва прием на добавки сутрин на гладно. По този начин ежедневната доза се обработва от организма заедно с храната и това допринася за най-ефективно действие, а също ви предпазва от раздразнение на стомаха. 

Отговорът на този въпрос е строго индивидуален, но нашият опит до момента показва, че след около месец редовен прием потребителите ни дават обратна връзка за осезаем ефект. Приемът на витамини и хранителни добавки може да бъде и профилактичен. Има случай и с мигновени ефекти при прием на продукти, като CALLUNA. FLU MASTER, LUNG PROTECT.

Да, като по този начин се засилва ефекта и действието върху Вашият организъм

Серотонинът е химично вещество, което има голямо разнообразие от функции в човешкото тяло. Нарича се „хормона на щастието”, защото допринася за благоденствието и щастието.Серотонинът се използва за предаване на съобщения между нервните клетки, смята се, че е активен при свиване на гладките мускули и освен всичко друго допринася за благополучие и щастие. Като предшественик на мелатонин, той помага да се регулират циклите на съня и събуждането и вътрешния часовник.Смята се, че играе роля в контролирането на апетита, емоциите и двигателните, когнитивните и автономни функции. Не е известно обаче дали серотонинът се отнася директно до тях и дали има цялостна роля в координацията на нервната система.Изглежда, че играе ключова роля и за запазването на баланса на настроението. Ниските нива на серотонин са свързани с депресията.

Да разбира се, пълна информация може да намерите на нашият сайт.

ФЛУ МАСТЪР

БИЛКОВ ЕКСТАКТ

Против грип и вируси

1 опаковка - 60 веган капсули

46,00 лв. 32,00 лв.

Изберете своя
пакет

No Time For Stress

Пребори стреса от ежедневието, изгони
вирусите от тялото ти.

85,00 лв. 64,00лв.

Hyper Immune Boost Pack

Хипер защитата за твоят
организъм ВСЕКИ ДЕН

204,00лв. 163,20лв.

Anti Virus Box

Успешно се справя с различни пневмонии,
вируси, грипове и настинки!

94,00 лв. 62,00лв.

//code